Betalen en verzenden

Betalen met iDeal

Door te kiezen voor iDeal kunt u zonder extra kosten direct online betalen. iDeal is voor u beschikbaar als u internetbankiert bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank en Van Lanschot Bankiers. iDeal is een veilige en snelle betaalmethode. Doordat wij direct van de bank een terugmelding krijgen van uw betaling, kunnen wij meteen met uw bestelling aan de slag.

Betalen met PayPal/creditcard of Bancontact

In onze beveiligde betaalomgeving kunt u eenvoudig online betalen. Wij berekenen hiervoor geen extra kosten.

Overboeking

Wanneer u er voor kiest om de betaling te voldoen d.m.v. overboeking duurt het minimaal 1 werkdag voor wij de betaling zullen ontvangen. U ontvangt per mail de gegevens om zonder kosten uw betaling te kunnen doen. Nederlandse klanten kunnen het te betalen bedrag overmaken naar ons Rabobank rekeningnummer NL52RABO0310836298.

Bezorging door PostNL

Na plaatsing van uw bestelling ontvangt u een e-mail met een klantnummer en de mogelijkheid om een wachtwoord aan te maken. Hiermee kunt u inloggen op uw persoonlijke account om de status van uw bestelling te volgen. Zodra uw bestelling ons magazijn verlaten heeft ontvangt u een e-mail met eenTrack&Trace code van PostNL. Met deze code kunt u op www.tracktrace.nl na gaan waar uw pakketje zich bevindt en wanneer het bij u thuis aangeboden wordt.

Maatregelen tegen verspreiding coronavirus

Vanaf 16 maart 2020 tekent de PostNLbezorger na toestemming van de ontvanger voor ontvangst. Dit om het contact tussen mensen te minimaliseren. PostNL vraagt de ontvanger om de laatste 3 tekens van het legitimatiebewijs, de bezorger noteert deze gegevens in het handtekeningveld in plaats van de handtekening van de ontvanger.

Afhalen in Haarle

Dit kan op werkdagen van 9:00 uur tot 17:00 uur. Het adres is Eekteweg 5, 7448 PN Haarle (gemeente Hellendoorn).